Nabídka






Vítězi Turnaje o pohár starosty MČ Praha-Ďáblice se stali Bašta, Shnaider a Trejbal

Míla

7.5.2024

Reportáže

Přečteno: 226


AKTUALIZOVÁNO o podrobné výsledky. Dnešní 2. ročník Turnaje o pohár starosty MČ Praha-Ďáblice opanoval Jáchym Bašta který dopoledne vyhrál kategorii U19 a odpoledne vyhrál hlavní kategorii, tj. kategorii registrovaných.


Dopoledne se hrály kategorie mládeže, kde se v kategorii U13 sešlo osm hráčů, kteří hráli v prvním stupni ve dvou skupinách s postupem do hlavní soutěže a do útěchy. Hlavní soutěž vyhrál Tadeáš Trejbal z Kotlářky Praha před Adamem Bočkem z AŠ Mladá Boleslav a Milanem Rybářem z SKST Úvaly. Útěchu vyhrál Václav Buzek (neregistrovaný) před Petrem Krolupperem ze Slovanu Bohnice a Ottou Trusinou (neregistrovaný).

 

V kategorii U19, která se hrála souběžně, se sešlo deset hráčů, kteří hráli také v prvním stupni ve dvou skupinách s postupem prvních dvou do hlavní soutěže a zbylých do útěchy. Vítězem této kategorie se stal Jáchym Bašta z TTC Praha před Tomášem Hrubým z TTC Klánovice a Zuzanou Andrejsovou z SK Zomka Nymburk. Útěchu vyhrál Tadeáš Duda z TTC Praha před Alexandrem Kotherou ze Slovanu Bohnice a Zdenkem Horčákem z TTC Klánovice.

 

Hráče v obou kategoriích přívítal starosta MČ Praha-Ďáblice pan Ing. Mgr. Martin Tumpach, který jim i poblahopřál při předávání cen a následně i v 15 hodin přivítal hráče kateegorie dospělých. Zde v kategorii registrovaných hráčů bylo velmi málo, proto hráli společně s hráči rekreačními s tím, že celkové pořadí bylo pořadím hráčů registrovaných a v rámci toho bylo určeno pořadí hráčů rekreačních, tj. těch, kteří pokud jsou registrováni, mají ELO ST max. 1.200.

 

Tuto hlavní kategorii vyhrál teprve dvanáctiletý Jáchym Bašta z TTC Praha před Martinem Sloukou ze Sokola Mratín a Bohumírem Petrem z KST OBO Praha. Útěchu této hlavní kategorie vyhrál Igor Zahradníček před Michalem Vajdou (TTC Praha) a Václavem Ševčíkem (TTC Praha). Hlavní soutěž rekreačních hráčů vyhrál Valentyn Shnaider (Sokol Petrovice), před Petrem Mertou a Jakubem Jarolímem (TJ Týnec n. S.).

 

Protože se hrály obě kategorie společně, nebyla vyhlašována již druhá útěcha, protože by byla totožná s první. Nikdo z registrovaných hráčů v ní neskončil (všichni postoupili) a byla tedy hodnocena pouze jedna útěcha a to jako útěcha hlavního pořadí, tedy registrovaných. I dospělým hráčům přišel poblahopřát pan starosta.

 

Městské části Praha-Ďáblice děkujeme za dodání pohárů a medailí a dále za upomínkové předměty a sladkosti pro účastníky dopoledeních mládežnických kategorií včetně propagace tohoto turnaje.

 

Podrobné výsledky z turnaje zveřejníme po zpracování příští týden. Video z celého turnaje najdete na youtube kanálu TTC Praha - https://www.youtube.com/@ttcpraha-klubstolnihotenis3689. Fotky ze stupňů vítězů najdete na Instagramu TTC Praha https://www.instagram.com/ttcpraha/.

Výsledky kategorie dospělých najdete na https://www.centrumstolnihotenisu.cz/vysledky/vysledky_dospeli2.pdf

Výsledky kategorie U13 - https://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek323.pdf

Výsledky kategorie U19 - https://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek324.pdf


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je neděle
19.05.2024

Petr Barcal - realitní makléř


Rezervujte zde

logo akce.cz
Spoluhráči.cz - Vaše oddílová klubovna a klubový web zdarma!